Treningsgrupper

Treningsgrupper

Gruppe   Hva vi gjør
     
  6-    9 år  

Denne gruppen fokuserer på motorikk, hopp, kast og lek.

Vi deltar på Jærcup stevner på Bryne, Lye, Ålgård, Sandnes, Sola og Stavanger. På stevnene så deltar en på myldrestevne. Arrangøren setter opp flere aktiviteter og så går prøver barna litt av hvert. F.eks. så er det 60m, lenge (2 forsøk), liten ball (2-3 kast - måler det lengste), diskos. Det er bare å stille seg i kø.

Som oftest er det kiosk.Sommerstid (fra ca 1. mai) er vi ute på del-anlegget ved Bryne Skule onsdager 18-19. Rundt høstferien så trekker vi innendørs i Timehallen.

Her trener vi fra 18-19:00 på onsdager. Vi har også endel innendørs utstyr som vi benytter bl.a høyde og hekker.På delanlegget har me mye utstyr (høyde, lengde, spyd, diskos, slegge).

De minste driver med lengde, kule, liten ball. På løpebanen så er det 40m og 60m. Kontakt sportslig leder for mer informasjon. Ellers er det bare å møte opp på trening - alle er velkomne.

========================================================================

10 +    Gruppa driv med allsidig friidrett. Det vil si vi øver på kast (diskos, kule, slegge og spyd), hopp (lengde, tresteg og høyde) og løp (sprint, mellomdistanse). Vi dra på stevne normalt til Mai-lekene i Haugesund (vi drar med Lye og Frøyland). I juni drar vi på Framo-lekene.Me trener på Lye, Sandtangen og på del-anlegget vårt. På vinterstid drar me til Sandneshallen og er med på kretstrening i sprint.

========================================================================

Athletix 13+  

Athletix er et program Friidrettsforbundet har utarbeidet for ungdom som ellers slutter pga de ikke ønsker å konkurrere. Sjekk ut programmet her: https://www.friidrett.no/barn-og-ungdom/athletix/

 ========================================================================

Veteran - langdistanse  

Her er det organisert sirkeltrening hele året i Timehallen onsdager 19:00 - 20:30. Mandager i Timehallen er det kondisjonstrening/styrke. Såkalt høyintensiv trening med 20 sekund aktivitet og 10 sekund pause.
I tillegg deltar medlemmene på lokale løp (Bryneløpet, 3-sjøers, Varhaugmila), nasjonale (Sentrumsløpet, Holmenkollstafetten) og internasjonale mosjonsløp (marathon løp).

 Lyst å vite mer? Kontakt Sportslig leder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon.

 

Lyst å bli trener?

Er du gammel friidrettsutøver eller er interessert i friidrett. Engasjer deg i Bryne Friidrettsklubb. Vi har utøvere fra hele Jæren. Fra Vigrestad og Varhaug i sør til Undheim, Hognestad, Orre og Klepp i nord.

Som friidrettstrener får ta kurs og bli med å trene ivrige barn og unge. 

Kontakt sportslig leder hvis du er interessert.

Treningstider 6-9 år

Ingen hendelser

Hovedsponsorer

Sponsorer med lenker: