Styret

Ny sponsor: Fluid Control AS

Fluid Control AS

Fluid Control AS på Sola er ny sponsor på Websida vår! Dei driv med høgtrykksutstyr og tjenester til offshore og marine næringa. Meir informasjon på heimesidene deira HER.

 

Kontingent for 2020

Årsmøtet vedtok nye satser for Bryne Friidrettsklubb 2020. Disse er som følger:

Medlemskontingent Aktive/Støttemedlem/Trenere/Oppmenn - kr 100,-

Treningsavgift for aktive medlemmer:

Opp til 15 år - kr 400,-

16-34 år kr 700,-

35+ veteran kr 300,-

Registrerte medlemmer vil få tilsendt faktura fra klubben.

Nye medlemmer registrerer seg i Minidrett og sender søknad om medlemskap til klubben.

 

 

Årsmøte 2019

Innkalling Vi kaller inn til årsmøte i Bryne Friidrettsklubb. Tirsdag 19. februar kl.19.00-21.00 Møtet blir avholdt på Bryne VGS i restauranten (B-bygget). Samme lokalet som blir brukt til årsfesten.

Les mer: Årsmøte 2019

Bryneløpet 2018 - Resultater

Flotte forhold under årets Bryneløp! Et par regnbyger la ikke noen demper på løpeforholdene. Mer info kommer.

Resultater for 6,44  og 11,44 km (km tidene er korrigert for oppmålt GPS distanse). Resultater i bildeform (mobil) 6,44km og 11,44km

Skoleløpene (PDF) G 1-3.klasse    G 4-7.klasse    J 1-3.klasse    J 4-7.klasse

 

jaeren sparebank

Les mer: Bryneløpet 2018 - Resultater

Sponsorer og støttespillere til Byne friidrettsklubb

Hovedsponsor


Time sparebank

 

www.time-sparebank.no

Time Sparebank er en selvstendig lokal sparebank. Hovedkontoret ligger på Bryne, og har fillialer på Varhaug, Kvernaland og Undheim. 

Visjonen er at de skal være en sterk lokalbank for Jæren. Målet er å gi deg et komplett tilbud på de bank- og forsikringstjenestene du har bruk for, uansett hvilken fase av livet du befinner deg i. Banken tilbyr gode og konkurransedyktige betingelser.
 
     


Sponsor

Kverneland bil

 

www.kvernelandbil.no

Firmaet har solgt biler på Bryne i all tid. Lokalt er det Ford og Mazda som er hovedmerkene. Det lokale firmaet er del av et større konsern som har forhandlere over store deler av landet. Lokalt har Kverneland bil nylig flyttet inn i nytt bygg, - det eneste bilanlegget i europa som har fått klasse A som energimerking på miljø.
      

Peppes

 

www.peppes.no

Den største lokale pizza-restauranten på Bryne. Lokalisert like ved torget. Restauranten har mulighet for småbord, større forsamlinger og evt egne lukkede rom. Egen lekekrok for de minste. Peppes kan også levere i området, eller en kan nytte take-away-muligheten.

Solberg

 

www.solberg.as

Lokal elektronikk-butikk med filial i Sandnes og eget verksted. Vareutvalget dekker hele spekteret på brune- og hvitevarer. Verkstedet har egne folk for ulike spesialiteter.Butikken har en aktiv kjøre og leverings-tjeneste for hele Jæren.
     


Støttespillere


Block Berge Bygg

 

www.blockberge.no

Block Berge Bygg AS er en av Rogalands ledende totalentreprenører samtidig som de er ledende leverandør av prefabrikkerte konseptløsninger i betong. Med over 320 ansatte, egen betongelementfabrikk og en omsetning på 960 mill. i 2009, har de gjennom gode resultater i flere år opparbeidet en solid økonomi.

Bryne kiropraktorklinikk

 

www.brynekiropraktor.no

Lokal kiropraktor med egne lokaler mellom jernbanen og Storstova. Klinikken har fokus på bevegelighet i hele kroppen.
 

Consis

 

www.consis.no

Landsdekkende regnskaps- og rådgivningskjede. Consis ble etablert 1992 og består i dag av 47 byråer hvorav 12 er egeneiet. De omsatte i 2006 for kr. 230 mill. og har 350 ansatte.

Craft

 

www.craft.no

Verdensdekkende aktør med fokus på teknisk og komfortabelt sportsbekledning. Craft er hovedleverandør av bekledning til Bryne friidrett. Merket leveres gjennom MX-sport Bryne.
 

Dimensjon rådgivning

 

 

Dimensjon er et tverrfaglig ingeniørselskap med lokal forankring. De utfører oppdrag innen prosjektutvikling, planlegging av infrastruktur og byggeteknikk, samt prosjektadministrasjon. De har fagfolk som kan bistå med ideutvikling, regulering, detaljplanlegging, oppfølging i byggeperioden og HMS.
 

Forus energigjenvinning

 

www.forusenergi.no

Forus Energigjenvinning KS eies av Lyse, IVAR og Westco. De er en miljøbedrift som driver energigjenvinning av avfall. Avfallstonnasjen leveres hovedsakelig fra IVAR.

Jærbladet

 

www.jbl.no

Lokalavisen som dekker Jæren. Avisen har administrasjonen sin på Bryne, men dekker hele Hå, Klepp og Time. Avisen har en aktiv nettside der det også er link til andre lokalaviser i Rogaland.
 

Jæren hotell

 

www.jarenhotel.no

Det største hotellet på Jæren, sentralt plassert på Bryne. Hotellet kan ordne alt. Mindre møter og store konferanser. Overnatting for mange og større selskap. Hotellet holder høy klasse også på restaurantdelen, til alle måltider.
 

Klimaservice AS

 

 

Klimaservice AS driver med salg, rådgivning, prosjektering og service innen varme, kulde og ventilasjon.

Løplabbet

 

www.loplabbet.no

Spesialbutikk for løpsrelatert sko og bekledning i Stavanger. Butikken er del av landsdekkende kjede.
 

MX-sport

 

www.mx-sport.no

Lokal sportsbutikk som ligger midt i Storgata. Butikken har det meste, også eget sykkelverksted. MX-sport fører et bredt utvalg i Craft-produkter som er merket Bryne friidrett bruker.

Stadion bowling

 

www.stadion-bowling.no

Stedet for hele familien, enten det er rekreasjon, konkurranse, selskap eller et måltid. Stadion Bowling er eneste bowlingarena på Bryne, har et av de største solariumsavdelingene på Jæren og ulike tilbud til selskap og mat. Stadion bowling er like ved sittetribunen på Bryne stadion.
 

Tannlegene Braut, Mauland og Heskje

 

www.tannlegene.com

Tannleger som har kontor på torget.

Tannlege Morten Jonassen

 

 

Tannlege som er plassert sentralt på Bryne i "Eikhigården" på Bryne, like ved Jæren hotell.
 

Tannlege Tone Klepsland

 

 

Spesialist i kjeveortopedi. Har kontor på torget.
 

TKS

 

www.tks-as.no

Mekanisk konsern med egne avdelinger for agri, løft, heis og maskin. Bedriften har drevet for landbruk, industri og bygg i mer enn 75 år.

Underkategorier


Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/3/b/brynefriidrett/www/templates/shape5_vertex/vertex/position_layouts.php on line 252

Hovedsponsorer

Sponsorer med lenker: