Gamle artikler

Treningsgrupper

Gruppe   Hva vi gjør
     
  6-    9 år  

Denne gruppen fokuserer på motorikk, hopp, kast og lek.

Vi deltar på Jærcup stevner på Bryne, Lye, Ålgård, Sandnes, Sola og Stavanger. På stevnene så deltar en på myldrestevne. Arrangøren setter opp flere aktiviteter og så går prøver barna litt av hvert. F.eks. så er det 60m, lenge (2 forsøk), liten ball (2-3 kast - måler det lengste), diskos. Det er bare å stille seg i kø.

Som oftest er det kiosk.Sommerstid (fra ca 1. mai) er vi ute på del-anlegget ved Bryne Skule onsdager 18-19. Rundt høstferien så trekker vi innendørs i Timehallen.

Her trener vi fra 18-19:00 på onsdager. Vi har også endel innendørs utstyr som vi benytter bl.a høyde og hekker.På delanlegget har me mye utstyr (høyde, lengde, spyd, diskos, slegge).

De minste driver med lengde, kule, liten ball. På løpebanen så er det 40m og 60m. Kontakt sportslig leder for mer informasjon. Ellers er det bare å møte opp på trening - alle er velkomne.

========================================================================

10 +    Gruppa driv med allsidig friidrett. Det vil si vi øver på kast (diskos, kule, slegge og spyd), hopp (lengde, tresteg og høyde) og løp (sprint, mellomdistanse). Vi dra på stevne normalt til Mai-lekene i Haugesund (vi drar med Lye og Frøyland). I juni drar vi på Framo-lekene.Me trener på Lye, Sandtangen og på del-anlegget vårt. På vinterstid drar me til Sandneshallen og er med på kretstrening i sprint.

========================================================================

Athletix 13+  

Athletix er et program Friidrettsforbundet har utarbeidet for ungdom som ellers slutter pga de ikke ønsker å konkurrere. Sjekk ut programmet her: https://www.friidrett.no/barn-og-ungdom/athletix/

 ========================================================================

Veteran - langdistanse  

Her er det organisert sirkeltrening hele året i Timehallen onsdager 19:00 - 20:30. Mandager i Timehallen er det kondisjonstrening/styrke. Såkalt høyintensiv trening med 20 sekund aktivitet og 10 sekund pause.
I tillegg deltar medlemmene på lokale løp (Bryneløpet, 3-sjøers, Varhaugmila), nasjonale (Sentrumsløpet, Holmenkollstafetten) og internasjonale mosjonsløp (marathon løp).

 Lyst å vite mer? Kontakt Sportslig leder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon.

 

Egne stevner/arrangement

Bryne friidrettsklubb har arrangementsansvar for en del stevner. Disse er åpne for utøvere fra andre klubber. 

Vi arrangerer følgende stevner i 2011;

Dato      Stevne    Merknad
23. januar   Åpent klubbmesterskap, hopp uten tilløp   Se invitasjon
19. mars   Trappetrimmen i høyhuset    
26. mars   Sandtangløpet/KM terrengløp  

Ruten blir lagt litt om for å få KM-lengde

Se invitasjon.

13. april   Sandtang-stafetten    
10. mai   TKS-Jærcup på Delanlegget    
20. august   Bryneleikane/Åpent klubbmesterskap   På Lye hovedanlegg
17. september   Kaststevne, Delanlegget    
                             
         

For å kunne gjennomføre stevnene på en god og effektiv måte, må klubben bruke både egne dommere og foreldre i rollene som dommere og funksjonærer ifm stevnene.

Henning Blitzner er arrangementsansvarlig i klubben og holder både kontroll på dommere/funskjonærer og på gjennomføringsbiten av den sportslige delen.

Trappetrimmen 2010

Trappetrimmen 2010 er historie og vel gjennomført. Det kan se ut som at det går mot en tradisjon... Sporty innsats fra alle deltakere og tilskuere i en ny type løp for oss i Rogaland. Bilder og tider følger...

Les mer: Trappetrimmen 2010

Sandtangløpet 2010 - Resultat og bilder

I år samlet Sandtangløpet rundt 125 løpere. Alderspredning var fra 7 år og til over 60. Løpsdistanser varierte også fra 200 meter, 600, 1200, 3000 og lengste løypen for menn var lagt til 8000 meter. God forberedelse, godt oppmøte, god stemning og godt vær gjorde sitt til et godt arrangement. Se videre for resultatliste og bilder fra arrangementet...

Les mer: Sandtangløpet 2010 - Resultat og bilder

Underkategorier

Treningstider 6-9 år

Ingen hendelser

Hovedsponsorer

Sponsorer med lenker: