Klubbtøy

Klubbtøy

Klubbtøy

Nye klubbdrakter

Som dere ganske sikkert har fått med dere har vi inngått en avtale med Intersport, M44 på nye klubbdrakter og konkurransedrakter.

Draktene er fra Umbro og i tradisjonen tro i rødt.

   

Alle utøvere får 25% ved kjøp av drakter. Draktene skal trykkes med Bryne Friidrett og Jæren Sparebank logo på baksiden. På forsiden skal det være logo fra Intersport og klubben vår.  De aller fleste velger også å sette på initialene sine på jakken, dette anbefaler vi på det sterkeste da det er fort gjort å miste jakkene da alle har like.

Når det kommer til konkurransetopper gjelder følgende. Vi har tatt ut en rød teknisk t-skjorte fra Umbro. Denne skal trykkes på eksakt samme måte som jakken (minus initialer). Denne skal utøvere ikke betale for. Butikken sender regning til klubben. De har mottatt liste over utøvere i klubben. Hver utøver oppsøker butikken, plukker ut riktig størrelse og stryker seg fra listen. Når det gjelder eldre jenter som foretrekker korte stramme konkurransetopper har butikken en variant fra Endurance, disse skal kun ha klubblogo på.

Som medlemmer i klubben får dere 25% på alt treningstøy/ utstyr fra Umbro. I tillegg litt tightser osv. fra Endurance. Dere har da gode muligheter for å handle litt rimeligere treningstøy, eventuelt også tilhørende bukse til klubbjakken for de som ønsker det.

Minner også til slutt om at alle trenere, oppmenn og styremedlemmer kan hente ut en klubbjakke for klubbens regning. Liste over de som har mulighet for dette ligger i butikken. Vil minne om at styret anser det som et krav at jakkene blir brukt når vi representerer klubben på stevner o.l.

Håper dere blir fornøyd med de nye draktene. Vi gleder oss over å komme i gang med en ny høstsesongen.

Gunbjørg Herveland Tjessem

Bryne friidrettsklubb.

Bryneløpet

Besøkende

Vi har 35 gjester og ingen medlemmer på besøk.

MinidrettGlemt brukernavn/passord?

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/3/b/brynefriidrett/www/templates/shape5_vertex/vertex/position_layouts.php on line 252

Hovedsponsorer

Sponsorer med lenker: