Heim

Referat årsfesten 2014

Etter langt og lenge kommer endelig en oppsummering av høydepunktene for årsfesten 2014. Årsfesten fant også denne gangen sted i aulaen på Rosseland Skole 25.november. Som styret besluttet i 2013 skulle det deles ut hederspris de årene det var en aktuell kandidat. Denne prisen henger høyere en Hårek og Florry prisen, som med få unntak deles ut hvert år til to som har vist innsats langt utover forventninger for klubben over flere år. Årets Hårek og Florry gikk til Karen og Atle Orre for sin uvurderlige innsats for elitegruppen i klubben over flere år.

 

 

Årets store høydepunkt var utdelingen av hedersprisen som gikk til Osvald Kvam. Begrunnelsen for denne er uendelig lang. Kan ikke tenke meg at det finnes mange som har gjort så mye veldedig arbeid for barneidrett over så mange tiår. Osvald har vært trener for klubben i ca 42 år. Før var han trener flere ganger i uken, nå er han aktiv som trener for 10-14 gruppen hver eneste mandag. Han har i flere tiår ført alt av statistikk for klubben noe jeg kan love er en svært nøye og krevende jobb. Uten om dette har han hatt flere perioder i klubbens styre. Osvald er alltid å finne som dommer for hvert stevne klubben arrangerer. Når Sandtangen skal klargjøres for klubbens to stevner er han å finne i løypene der. Han har også vært aktiv utøver og selv deltatt på stevner. Han selvfølgelig fått Hårek prisen. Vi kan nevne i fleng. Klubben er svært takknemlig for den formidable innsatsen, kunnskapen og erfaringen Osvald tilfører klubben vår. Håper vi har glede av hans bidrag i mange år som kommer.

Ellers er det flere resultat vi stolt kan oppsummere. Sara Dorthea Jensen gjorde rimelig rent bord under utdelingen. Hun fikk vandreskjoldet for andre år på rad for årets beste resultat. Dette var 400m, jenter 18 år på tiden 55,26. Hun fikk også jentenes innsatspokal, som er en nominasjon fra trenere begrunnet ut fra resultat, fremgang, innsats samt positivitet for treningsmiljøet. Sven Bryne fikk innsatspokalen for gutter. Vebjørn Kaldahl Bottenvik fikk Tyrvingplaten etter oppnådd 3 gull av tyrvingknapper, han hadde også en klubbrekord for G19 på spyd 800g på 66,77 meter.

Andre som fikk klubbrekorder var Torleiv Haus, Monrad Jacobsen, Harald Sel, Sara Jensen og Bjørnar Wetteland. 11års klassen var sterkest når årets 4-kjemper skulle utdeles. Emma Braut Brunes og Bjørnar Wetteland var vinnerene her. Sist men ikke minst ble klubbmeterskap premiert og tyrvingknapper utdelt.

Alt i alt en veldig hyggelig kveld sammen med trenere, styret, utøvere, foreldre og ivrige frivillige, vi gleder oss til en ny årsfest mot slutten av året og fryder oss over de gode resultatene som allerede har begynt å komme.

 

Skrevet på vegne av styret i Bryne FIK

Gunbjørg Herveland Tjessem

Bryneløpet

MinidrettGlemt brukernavn/passord?

Besøkende

Vi har 4399 gjester og ingen medlemmer på besøk.


Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/3/b/brynefriidrett/www/templates/shape5_vertex/vertex/position_layouts.php on line 252

Hovedsponsorer

Sponsorer med lenker: